ben ik weer - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van Dick en Irene Rooij - WaarBenJij.nu ben ik weer - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van Dick en Irene Rooij - WaarBenJij.nu

ben ik weer

Door: dick en irene

Blijf op de hoogte en volg Dick en Irene

29 Juni 2006 | Nederland, Tilburg

Hallo Allemaal,

Hoewel het nog even duurt begint de 1e "fysieke" stap richting onze reis al vaste vormen aan te nemen. Met het ondertekenen van ons verkoopcontract en de papieren voor de notaris, komt onze verhuizing nu wel erg dichtbij, ook al duurt het nog 3 maanden.
Administratie rondom adreswijzigingen e.d. is al in gang gezet. We zitten nog lekker in ons huis met de tuin, die voor het eerst volop in bloei staat. Ook meteen de laatste zomer dat we daarvan kunnen genieten; raar hoor, maar we genieten er zeker van.
De paperassen rond mijn stage zijn opgestuurd naar school. Een hoofdstuk afgesloten dus en dat geeft rust. Nu nog lekker 2 maanden werken en een onderzoek t.b.v. mijn studie, maar daar heb ik alle tijd voor. Ben al een eindje op weg.

De verkopen op marktplaats lopen nog steeds lekker. We verkopen veel, zonder echt iets te missen. Dat is wel een rare gewaarwording. We dachten eerst alles toch echt nodig te hebben, en dat blijkt nu niet zo te zijn. De computerkast is deze week naar Hardinxveld-Giessendam gegaan. Dick heeft hem daar gebracht omdat die mensen geen auto hadden. Komtie in zo'n achterbuurtje, dus was het nog even spannend. Man vol Tatoo's, vrouw zwanger. Hartstikke aardige mensen.Samen de kast naar 4 hoog gesjouwd. Ook weer een ervaring!!!!

Nou, dit was het weer even voor nu.
Onze vakantiefoto's zijn te bekijken op ons online-album:
Daar zullen we tijdens onze reis ook proberen de foto's op te zetten.

Liefs, Dick en Irene

• 29 Juni 2006 - 14:25

Rinaatje...:

Hi there!!

Nou ik vermaak me zeker wel hier! dat kan ik je vertellen, al is het weer tot nu toe nog niet echt super... Het veranderd echt super sterk, s'morgens stormachtig en dan ineens super zon met 35 graden erachteraan...:S nou ja dat mag de pret niet drukken natuurlijk!
    De zwemlessen gaan best wel goed al zeg ik het zelf en de staff is echt super... morgenavond ons eerste echte staff feestje bij 1 van de counselers thuis! dat word dus een gezellige boel, daar ben ik nu al van overtuigd!!
    Fijn dat het met jullie ook zo goed gaat!!!

En..... 3 hoeraatjes dat we lekker bij elkaar in de klas zitten!! YEH YEH YEH!!
    Dikke Kus Rina!! xxx

• 29 Juni 2006 - 17:19

Coby Van Loon:

hoi dick en irene.
    Wat raar ergens dat je spullen weg gaan en dat er dan geen gemis is. Nu kom je er pas achter hoe goed wij het hebben financieel. Daar sta je gewoon niet bij stil. Wel fijn voor jullie dat het allemaal zo vlot gaat. Maar reken maar dat jullie als je in verweggistan zit ons best zult missen. Heel veel sucses met jullie uitverkoop en tot de volgende mail. Liefs Coby en Kees.

• 30 Juni 2006 - 06:35

Joke R:

Hoi afscheidnemers. nu gaat het toch wel snel allemaal.
    Wij willen ook nog een keertje van jullie tuin genieten brengen we wel een sloel mee,haha

lieve groetjes

• 30 Juni 2006 - 18:28

Klara:

Veel weg en nog steeds niet saai in huis begrijp ik.Ik denk dat wij toch wel een en ander zullen missen,als we weer eens komen, ik geloof dat ik wel heimwee krijg naar dat fijne plekje. Fijn dat het school gebeuren ook weer een stapje verder is.

Dick en Irene

'Qua Patet Orbis' (zo wijd de wereld strekt) Dit was hoe we ons voorstelden voor we aan onze reis over (een deel) van de wereld begonnen... Wij zijn Dick en Irene. We hebben begin 2006 besloten dat we een wereldreis willen maken. Sindsdien hebben we veel tijd aan de voorbereidingen besteed. We hebben een globale route gepland en zijn ons gaan inlezen in boeken en op websites van andere globetrotters. Als je vragen hebt, reageer gerust. Dit kan via de website op via dick.irene@gmail.com Groetjes, Dick en Irene