mailinglist
Door: dick en irene
Blijf op de hoogte en volg Dick en Irene
10 Februari 2007 | Nederland, Andel
omdat ik nu eindelijk weet hoe ik een link kan maken van het foto-album (van een andere site) op deze site, gebruik ik het adresboek van het foto-album niet meer.
Ik heb nu de adressen bij elkaar gezet.
FF een klus, maar dan is het maar gedaan.
Inmiddels zijn we weer een stapje verder gekomen. We hebben bij de gemeente een verhuisbericht doorgegeven, en wel naar St. Petersburg.
Dit verhuisbericht hebben we nodig om bij de belasting en ziektekostenverzekering aan te geven dat we echt vertrekken.
Nu zegt het adres in St.Petersburg niet zoveel. Het zal natuurlijk geen verblijfsadres zijn maar (misschien) een onderkomen voor de eerste dagen.
Tja, de brieven gaan vandaag de deur uit, kijken wat we voor reactie krijgen....
De ziektekostenverzekering zal wel niet zo blij zijn; zij hebben p.p voor 818 euro aan malariatabletten vergoedt... Tja, we hebben het eerlijk nagevraagd....
Vandaag een dagje sauna-en, morgen beetje (verder) relaxen.
Ik zou zeggen, tot de volgende keer weer.
Groetjes Dick en Irene
10 Februari 2007 - 18:05
Klara:
Ik hoop dat na weer het een en ander gepuzzel het dagje relaxen is ge lukt.
ma. -
10 Februari 2007 - 21:27
Irene:
We zijn helemaal uitgerust en bijgelezen, alle viva's en flairs weer uit, ben dus weer op de hoogte.....
Toch maar naar Son geweest, oud en vertrouwd zeg maar.
Doei, irene -
10 Februari 2007 - 21:33
Irene:
Toch maar naar Son geweest, oud en vertrouwd zeg maar.
Doei, irene -
11 Februari 2007 - 12:36
Margreet:
ik ben nieuwsgierig of de ziektekostenverzekering jullie nog gaat vragen waarom jullie malariapillen nodig hebben in St Petersburg -
11 Februari 2007 - 12:42
Irene:
Margreet, ik laat het je weten...
Groetjes Irene -
11 Februari 2007 - 13:55
Anneke En Ton:
Hoi badderaars, wij gaan jullie volgen, want al gevonden, goed he??? Was lekker he dat dagje.
Vandaag nog ff doortutte.
Groet A&T -
11 Februari 2007 - 17:30
Pa Vos.:
Je was toch zeker bang om je vader en moeder tegen te komen in de sauna omdat je uitgeweken bent naar Son???
Pa. -
12 Februari 2007 - 10:19
Heidy:
Hallo daar,
Ons weekje Egypte zit er weer op, zijn weer druk aan het werk hier. St. Petersburg klinkt ook best ver weg, maar goed uitgangspunt voor het starten van jullie lange reis. Doei XXX Heidy -
12 Februari 2007 - 14:17
Rita:
Hoi lieverds,
Lekker,ff een sauna,heerlijk,ga ik binnenkort ook eens doen met m'n nieuwe liefde.Jaja,je leest het goed,ik ben supergelukkig,kan het met geen woorden beschrijven.
Ik blijf jullie volgen,ik lees het wel.Liefs. -
13 Februari 2007 - 11:02
Manel:
Heb je het gezien Irene. Ik had goed gegokt he, dat die van ons gingen springen. Keigaaf als je die foto's ziet, en nu jullie over een tijd.Maar goed dat ik naar Tilburg naar de sauna ben geweest anders hadden we wel op een vreemde manier kennis kunnen maken, zo in mijn blote......Want zeker praten jullie over die reis en dan had ik de link zo gelegd. Zou wel grappig geweest zijn. Fijne carnaval of is het een beetje bezuinigen. groeten. -
13 Februari 2007 - 15:20
Anja:
Wij gaan met de kids in mei
een weekje naar Egypte.
Ja je moet er een beetje in blijven vind je ook niet? Dan gaan we met de zomervakantie niet weg hoor.
Of ik moet een loterij winnen. Maar die zal wel niet in dit Werkendamse gat vallen denk ik haha.
Veel succes met de voorbereidingen.
Groetjes Anja