Weer Alarm? Weeralarm!! - Reisverslag uit Andel, Nederland van Dick en Irene Rooij - WaarBenJij.nu Weer Alarm? Weeralarm!! - Reisverslag uit Andel, Nederland van Dick en Irene Rooij - WaarBenJij.nu

Weer Alarm? Weeralarm!!

Door: dick en irene

Blijf op de hoogte en volg Dick en Irene

08 Februari 2007 | Nederland, Andel

Hallo allemaal,

Even een kort berichtje uit het witte Andel.
Zo vriest het, zo dooit het.
Vandaag studiedag, thuis, dat dan wel.
Ik had met mijn groepsgenoten in Tilburg afgesproken, maar na het lezen van het Weer Alarm van gisteravond de meiden ff ingelicht dat ik zou komen, afhankelijk van het weer.
Netjes op tijd uit bed, KNMI geraadpleegd: na 9 uur sneeuw vanuit het zuiden.
Dus maar niet gegaan. Wel snel ff boodschappen gedaan bij de inmiddels voor iedereen van horen zeggen bekende "Golff".
(altijd lachen daar, door hun uitermate maar vooral extreme klantenservice welke, onder een bakkie thee bij Gonnie besloten, wel wat minder zou mogen.
Tafrelen, vooral aan de kassa; Kijk gonnie en ik zijn nog niet zo bekend, er zijn in ieder geval altijd meer bekende BA-ers of BV-ers (Bekende Andelse of Bekende Veense mensen).
Dat betekend dan wel dat wanneer wij netje onze spullen op de band aan het laden zijn, er vanalles over andere voor hun "BV-ers of BA-ers "over de band gaat".
Wel lachen hoor als je erbij staat. Een accent dat ze erbij gebruiken!!!
Ik zou zeggen, je zou het eigenlijk gewoons eens live moeten zien.
Verder een beetje in de boeken gesnuffeld en met groepsgenoten ge-em es ent. (msn-en zeg maar). We gaan maandag maar weer verder als we bij elkaar zijn, dat is makkelijker ook.
Vanmiddag verder nog wat foto's gemaakt hier, voor de dooi intrad (het is nog wel wit op het gras, maar het regent nu zelfs...)
Als je op deze link klikt, dan kan je ze zien (betere en minder goede van kwaliteit, maar goed)

Verder wat voorbereidingen even niet veel te melden. Briefje typen hier om de belastingdienst van ons vertrek op de hoogte te brengen, briefje om het contract met KPN per 7-7-07 te ontbinden en dat soort gedoe.
Verder lopen we onze schoenen in door af en toe de omgeving hier te verkennen.
Even een dipje voor mijn gevoel wat de reis betreft; ik heb zin om gewoon te gaan.....

Dit was het weer even voor nu, de groetjes van ons en tot bels, mails, berichts en ziens natuurlijk.

Liefs, Dick en Irene

• 08 Februari 2007 - 16:41

Margreet:

ja wat een witte wereld opeens vandaag
    ik adviseer jullie trouwens wat nederlandse foto's mee op reis te nemen, zodat je de locals van de rest van de wereld ook iets van je eigen land kan laten zien

• 08 Februari 2007 - 17:12

Sylvana:

Die foto van die gans is wel cool! Mooi he die sneeuw...
    Groetjes Sylvana

• 08 Februari 2007 - 17:25

Klara:

Wat een mooie witte wereld daar in Ael.De gans staat prachtig te poseren,warren de pauwen in het hok?Het huisje komt geweldig uit in het witte land.dat is het weet.Ma V.

• 08 Februari 2007 - 17:57

Irene:

de pauwen hebben het veld moeten ruimen, zijn verkocht ivm "overlast". (vonden de buren dan, maar wat geeft een gans voor overlast??
    Jammer. Over een paar maanden komen de schapen als het goed is terug (met lammetjes?)
    De kippen zitten nog opgehokt. Tja, Gonnie en Martien hebben er maar werk mee....
    Groetjes weer.
    Doei, Irene

• 09 Februari 2007 - 06:29

Anneke:

hee daar!! mooie foto's hoor!!! zonde van je dipje, maar heel begrijpelijk. nog een paar maandjes meid!!! hoop dat verder alles ok is! zie je misschien nog op het werk, liefs an

• 09 Februari 2007 - 13:13

Jeanette:

Hoi hoi,
    Mooie foto's met de sneeuw!! Helaas van korte duur,hé?!
    groetjes

• 09 Februari 2007 - 15:04

Joke:

mooie fotos zeg je bent daar al op vakantie. De Gans is wel erg mooi.
    Ik ben nu grieperig en heb vandaag nog niets gedaan dan in bed en op de bank hangen.Ik hoop dat ik me snel weer fit voel want hier heb ik echt geen tijd voor.Jullie fijn weekend en tot hoors.
    Lfs Joke

Dick en Irene

'Qua Patet Orbis' (zo wijd de wereld strekt) Dit was hoe we ons voorstelden voor we aan onze reis over (een deel) van de wereld begonnen... Wij zijn Dick en Irene. We hebben begin 2006 besloten dat we een wereldreis willen maken. Sindsdien hebben we veel tijd aan de voorbereidingen besteed. We hebben een globale route gepland en zijn ons gaan inlezen in boeken en op websites van andere globetrotters. Als je vragen hebt, reageer gerust. Dit kan via de website op via dick.irene@gmail.com Groetjes, Dick en Irene