thailand, here we come
Door: dick en irene
Blijf op de hoogte en volg Dick en Irene
07 April 2006 | Thailand, Bangkok
voor nu even een laatste berichtje uit Tilburg. Zondag vertrekken we naar Thailand, de rugzak al ingepakt. We hebben er zin in. We hebben spannende en drukke tijden achter de rug met het bedenken en geregel van alles en nog wat. Ff rust, dat kunnen we wel gebruiken. Vorig weekend alvast voorgeproeft met een "thais avondje". Johan en Carola waren net terug uit Thailand en hebben ons prachtige foto's en een film laten zien en Carola heeft een heerlijke thaise maaltijd gemaakt!! Nou, dat komt wel goed daar met dat eten.
We werken vandaag onze laatste dag, thuis nog poetsen enzo (dinsdag kijkers voor het huis gehad, morgen/zaterdag weer) dus het moet wel schoon en opgeruimd blijven...
We houden contact via deze pagina vanuit thailand, kunnen we meteen kijken of het werkt. We komen op 30 april terug, dus tot in mei weer allemaal!
dick & Irene
07 April 2006 - 07:00
Joke En Ben:
Hoi vakantie vierders. Geniet ervan.Wij zullen wel werken en zondag natuurlijk de bigday voor Ben.Je hoort het nog wel.
Heel veel lieve groetjes en tot hoors -
07 April 2006 - 07:01
Anja:
Nou veel plezier, en neem er eentje voor ons. In dit kouwe landje snik snik, Ik wil meeeeeeeeeeeeeee, haha, \geniet er van jongens !!!!!
Goede reis en voor veeeeeeeeeel later en wel thuis. Groetjes
Anja Peter , Teun en Daan -
07 April 2006 - 10:09
Hanneke ,Andrea:
ha ,vakantiegangers ,
lekker de laaste spullen
pakken en dan weg,veel
plezier en geniet van het
lekkere weer in thailand
we lezen het allemaal op de site tijdens jullie reis!
groetjes Hanneke,Andrea -
07 April 2006 - 12:09
Coby Van Loon:
wij wensen jullie een hele fijne vakantie en kom gezond weer terug. Denken jullie wel even aan de lijn met al dat lekker eten Groeten van Kees en Coby van Loon. -
07 April 2006 - 13:22
RoKa:
Hey Dick en Ireentje,
Zien we jullie morgen nog op de club?? Zo niet dan een heeeeeeeeeele mooie en gezellige vakantie toegewenst; lekker rondkijken en vooral goed oefenen tijdens deze generale repetitie ;-)
Liefs, Robert en Karin -
07 April 2006 - 15:26
Ad En Linda:
prettige vakantie en een goede reis. -
08 April 2006 - 11:04
Gerard:
Als jullie nu even wachten met die foto's uit thailand op jullie site te zetten, dan lijkt het of je er echt geweest bent.
Goeie reis allebei. Bel even, als je nog een loopschema'tje moet hebben voor onderweg.
En over 3 weken weer gezond terug.
Groetjes, Gerard -
08 April 2006 - 16:43
Dick En Irene:
Hoi Gerard,
Tja, 35 graden en dan trainen voor een halve..... Lijkt me niet echt gezond. We zullen zien!! doei, op de club!!! -
08 April 2006 - 16:44
Marco,jeanette En Kids:
hey,vakantiegangers!
Wij wensen jullie een hele fijne vakantie(35 graden!!beter als hier,he?!!)en een goeie vlucht!Veel plezier!!gr.,Marco,Jeanette en kids -
10 April 2006 - 16:04
Johan En Carola:
Dag alle vrienden, familieleden en wie er nog meer gereageerd heeft.
We hebben Dick en Irene persoonlijk op het vliegtuig gezet om zeker te weten dat ze weg zijn.
Kortom: Houseparty.......?
Groeten van Johan en Carola. -
10 April 2006 - 16:04
Johan En Carola:
Dag alle vrienden, familieleden en wie er nog meer gereageerd heeft.
Kortom: Houseparty.......?
Groeten van Johan en Carola. -
10 April 2006 - 19:20
Maurits En Inge:
Wel te laat maar een hele fijne vakantie!!
Maurits heeft 3uur en51min. gelopen, ging goed! Tot in mei groetjes Maurits en Inge -
12 April 2006 - 10:15
Dick En Irene: